Sjöflotte

Produkten ska rekonstrueras för bättre anpassas i vår övriga verksamhet och detta sker under 2012. Därför tar vi ej bokningar under denna säsong men läs gärna nedan hur det fungerar. Vi hoppas presentera vår produkt sjöflotte på ett nytt och innovativt sätt under 2013.

Ett lugnt och behagligt boende. Roligare än stuga och nästan samma äventyr som flottfärd nedför Klarälven. Du har dessutom tryggheten i att alltid ha nära till ditt fordon och kan göra andra utflykter utöver flottfärden och ditt boende. De små sjöarna har alla gott fiske.

Vi har 19 sjöar med 16 kvm flotte, 3 sjöar med 24 kvm flotte. Är ni två familjer eller vill ni ta med era vänner för att bo på sjöflotte så har vi 3 st sjöar där vi placerat ut 2 st 16 kvm stora flottar. Fordonsplatsens avstånd till sjö är gångväg allt från 30-200 meter.

För rullande;) resenärer har vi en flotte med ramp. Denna flotte har ett alldeles särskilt gott läge inte enbart naturmässigt utan även ur bekvämlighetssynpunkt. Parkeringsplats alldeles vid sjön även torrdass och grillplats. Ta med din rullstol och kom!
Storlek: Samma som flotte nedför Klarälven.
Utrustning: Samma som flotte nedför Klarälven.

Pris: Ej bestämt
Fiskekort: Säljes av oss.